Omletă cu ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 3855 vizualizari

 

Pentru că am voie să mănânc un ou pe zi, trebuie să găsesc diverse variante sub care îl pot pregăti. Exclus prajit!Azi am încercat o omletă cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 ciupercă champignon
  • mărar
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Se pune o tigaie de teflon la foc mic fara strop de ulei în ea.

Oul se bate bine cu sare şi piper, se adaugă ciupercuţa curăţată şi tocată mărunt şi mărarul tocat. Se amestecă totul bine şi se toarnă în tigaia încinsă. Se lasă să rumenească pe o parte, apoi se întoarce şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte.

Se serveşte cu o salată la alegere asezonată cu 2 linguriţe de ulei , mărar şi un pic de sare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

29.04.2012, 12:56

la cum arara sigur ramaii cu farfuria goala

Lau 1

29.04.2012, 18:44

faina prezenatarea

mena29 1

30.04.2012, 19:43

Place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omletă cu ciuperci