Omletă cu ciuperci

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 1127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă,
  • 4 ciuperci champignon,
  • 4 linguri lapte,
  • 1 lingură unt sau 2 linguri ulei vegetal,
  • sare, piper negru proaspăt măcinat,
  • 2 linguri cașcaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Ciupercile se curăță cu o perie sau un șervet de hârtie și se taie felii - eu de data asta nu le-am mai spălat ;) și am constatat că sunt mult mai gustoase. Acum contează de unde le cumpărați - să aveți încredere că sunt ambalate în condiții igienice. Într-un castron batem cu un tel cele 4 ouă cu laptele. Condimentăm cu sare și piper. Încingem o tigaie care nu lipește. Topim untul și adăugăm ciupercile în tigaie, aranjându-le pe toată suprafața. Lăsăm 1 minut să se călească, apoi adăugăm ouăle bătute. În cazul în care nu doriți să o întoarceți acoperiți cu un capac, dar este riscant să o ardeți. Fiind pentru 2 persoane, se poate tăia pe jumătate și întoarce mult mai ușor fiecare parte :) Se servește imediat cu cașcaval ras deasupra - acesta se topește imediat cum se presară.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simona72 1

20.03.2013, 19:52

place

Satisfyyourcravings 1

20.03.2013, 22:05

Tare mult îmi place rețeta ta!

diana_k 1

21.03.2013, 10:23

foarte buna omleta cu ciuperci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic