Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 1906 vizualizari

 

Nimic nu este mai frumos decat atunci cand dai frau imaginatiei. Asa am facut eu aseara cand aveam o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut.
Biscuitii astia sunt deliciosi. Aroma parmezanului este extraordinara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr ulei de palmier sau unt
  • 2 galbenusuri de oua
  • 4 linguri de lapte
  • 2 linguri de mac
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri cu parmezan ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras:

Se amesteca toate ingredientele, se formeaza o bila de aluat, se lasa la odihnit 20 minute in frigider apoi se intinde de cca 5 mm pe baza de lucru si se decupeaza diferite forme.


Biscuitii se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade, pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 15 minute.


Sunt foarte gustosi, aromati si fragezi.

 

TIPS-URI

1

Ratustele sunt pentru decor, dand o atmosfera aparte alaturi de iepurasul cu cosulet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kukibella 1

14.04.2011, 10:59

mamaieelena 1

14.04.2011, 11:51

MIUTA 1

19.04.2011, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti din seminte si nuci (crackers)