Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 2017 vizualizari

 

Nimic nu este mai frumos decat atunci cand dai frau imaginatiei. Asa am facut eu aseara cand aveam o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut.
Biscuitii astia sunt deliciosi. Aroma parmezanului este extraordinara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr ulei de palmier sau unt
  • 2 galbenusuri de oua
  • 4 linguri de lapte
  • 2 linguri de mac
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri cu parmezan ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras:

Se amesteca toate ingredientele, se formeaza o bila de aluat, se lasa la odihnit 20 minute in frigider apoi se intinde de cca 5 mm pe baza de lucru si se decupeaza diferite forme.


Biscuitii se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade, pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 15 minute.


Sunt foarte gustosi, aromati si fragezi.

 

TIPS-URI

1

Ratustele sunt pentru decor, dand o atmosfera aparte alaturi de iepurasul cu cosulet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kukibella 1

14.04.2011, 10:59

mamaieelena 1

14.04.2011, 11:51

MIUTA 1

19.04.2011, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv