Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

de katty in Mancaruri de legume, 12 Iul 2020 | 949 vizualizari

 

Pentru  un mic dejun in familie am pregatit o omleta cu ciuperci, dovlecei si  telemea de capra.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignon brune
  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 50 gr telemea rasa de capra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra:

Curatam dovlecelul de coaja si il radem pe razatoarea mare. Presaram putina sare si il lasam 15 minute, apoi il scurgem bine. Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem bine si le taiem felii subtiri. In uleiul incins punem ciupercile si le lasam pana  incep sa se rumeneasca usor.Adaugam dovleceii scursi. Amestecam ocazional pana acestia se inmoaie usor.Intr-un castron batem ouale cu putin piper. Adaugam smantana, apoi patrunjelul tocat fin.Adaugam ouale peste dovlecei si ciuperci si bagam tigaia la  cuptorul preincalzit  pentru 10-12 minute sau pana omleta este gata. Scoatem omleta si presaram telemeaua rasa. Servim omleta imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Scrob cu hribi, urzici si leurda