Omleta cu dovlecel

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2021 | 5056 vizualizari

 

Retete cu suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit sau 2 mai mici
  • 5 oua (eu am folosit de rata)
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei verde
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa mica
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Dovlecelul spalat si curata de coaja il dam prin razatoarea mare, il punem intr-o strecuratoare si adaugam sare.

Ii lasam sa se scurga de apa cel putin 30 min.

Intre timp curatam ardei de cotor si seminte, le spalam si le tocam marunt, procedam la fel cu ceapa.

Intr-un bol batem ouale cu sare si piper dupa gust, adaugam ardei si ceapa, batem pana ce se omogenizeaza.

Scurgem dovleceii bine de apa si adaugam peste oua, batem pana ce se omogenizeaza.

Intr-o tigaie antiaderenta incalzim bine uleiul si adaugam amestecul de oua (eu am impartit in 2)

Acoperim cu capac si lasam cca 3-5 min(verificam intr-un colt daca sa rumenit) asezam o farfurie deasupra tigaii si rasturnam.

Punem din nou omleta in tigaie si mai lasam cca 2- 3 min acoperita cu capac.

Rasturnam pe un platou si decoram cu branza si cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive rapide pentru sarbatori