Omleta cu iaurt la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2012 | 7326 vizualizari

 

Usor si foarte bun pentru un mic dejun in familie.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 iaurt mic
  • cateva rosii chery
  • cateva felii de salam/sunculita presata/carnaciori - ce gasiti prin frigider
  • sare
  • piper
  • branza sau cascaval ras
  • ulei de masline sau unt pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu iaurt la cuptor:

Batem ouale cu un praf de sare, dupa care punem si iaurtul si omogenizam.

Taiem sunculita cubulete, rosiile rondele.

Ungem tava cu unt sau ulei de masline.

Punem un strat de sunculita, unul de rosii, peste care vom turna ouale batute, iar peste oua, branza rasa si rondele de rosii.

Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 10 - 15 minute la foc mediu.

Este gata cand incepe sa se desprinda de pe margini.

Se serveste calda.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu iaurt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.08.2012, 16:47

Va multumesc

Bucataras Monica 1

02.09.2013, 09:55

arata extraordinar

babi5 1

02.09.2013, 13:02

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor