Platou cu aperitive

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2013 | 4425 vizualizari

 

rulada cu cabanos,tarta cu mazare si empanadas cu carne tocata

 

INGREDIENTE

  • pt rulada avem nevoie de:
  • 5 oua
  • 200 gr smantana
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 fir de cabanos
  • 4-5 fire branza topita
  • 100 gr masline
  • pt tarta cu mazare si piept de pui:
  • un aluat de foietaj,
  • 350 gr branza,
  • 3 oua,
  • 150 gr smantana,
  • o conserva mazare,
  • un piept de pui mic,
  • sare
  • piper
  • pt empanadas avem nevoie de:
  • 1 ou,
  • 300 gr faina,
  • 100 gr unt
  • 300 gr carne tocata,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Pregatim rulada: batem albusurile separat cu sare, adaugam galbenusurile, smantana, maslinele si faina. Dam la copt 15 minute. Cand e fierbinte rulam in foaia de copt rulada. Dupa ce se raceste derulam, punem feliile de branza topita si cabanosul intr-un colt si rulam la loc.


Tarta: amestecam ouale, branza, smantana, mazarea, sare si piper. Asezam aluatul de foietaj in tava si punem deasupra compozitia anterioara. Dam la cuptor 30 minute


Facem aluatul de empanadas: amestecam faina cu untul si oul si framantam pana aluatul nu se mai lipeste de vas. Dam la frigider jumatate de ora. Condimentam carnea tocata. Intindem aluatul, decupam cu ajutorul unei forme rotunde cercuri pe care le umplem cu carne tocata si le pliem cu o furculita. Si acestea de dau la cuptor 15-20 minute


Sunt 3 feluri de aperitiv foarte gustoase! Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

deyutzky 1

16.10.2013, 23:02

Anett 1

17.10.2013, 10:00

buun buuun

Rocsi 1

17.10.2013, 11:32

Ce de bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua vopsite cu coji de ceapa