Omleta cu Lecso - tocana ungureasca

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2016 | 3999 vizualizari

 

Aceasta reteta s-a nascut intamplator din "ce'ar fi daca".
Cand incalzeam tocana sa mananc, baiatul meu batea oua pentru omleta lui si atunci am avut o sclipire "ce'ar fi daca" as pune si eu oua peste.
Asa a iesit o omleta foarte, foarte buna pentru rasfat.
"Ziua cand ini rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 portie (6-7 linguri) de lesco
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Lecso - tocana ungureasca:

Reteta Lecso - tacana ungureasca o gasiti la mine in retete postate.

Intr-o tigaie antiaderenta se pune tocana si se amesteca 3-4 minute pana se incinge bine.

Ouale se bat cu sare si piper.

Cand Lecso este incinsa bine se toarna in tigaie ouale batute.

Se amesteca aproape continuu pana ce se prajesc ouale cat de tare va plac.

Se scoate intr-o farfurie si se consuma calda cu muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Lecso - tocana ungureasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

27.09.2016, 14:03

mihaelar63 1

28.09.2016, 23:22

Numai bun poate fi !!!

MotanLaOale 1

29.09.2016, 08:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si spanac