Stridii din ciuperci

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 1500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignion proaspete
  •  un cub de unt,
  •  1 ceapa verde,
  • un graunte usturoi,
  • sare,
  • parmezan ras 2 linguri,
  • 1 lingura de crema de branza cu smantana,
  • 1 lingura de branza tare sarata rasa;
  • - frunze de telina si coaja de lamaie rasa pt.decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stridii din ciuperci:

se ia 4 ciuperci champignion proaspete cu palarie mare, se curata,se indeparteaza piciorusele.Se taie usor cu cutitul marginile palariilor in zig-zag.Se stropesc putin cu unt topit, se da un praf de sare, se pune in mijlocul lor o gramajoara mica de ceapa verde tocata foarte fin si un graunte de usturoi dat pe razatoarea mica, apoi se presara parmezan.Se incinge o tigaie buna (eu folosesc Doubletta)si se pun palariile de ciuperci sa se rumeneasca.Separat amestecam o lingura de branza tare si sarata cu o lingura cu varf de crema de branza cu smanatana Apetit.Se formeaza gogoloaie mici ce vor constitui perlutele.Din cele 4 palarii formam 2 stridii suprapunand cate 2 palarii si inauntru asezam perlutele de branza.Trebuie sa fie reci ciupercile, altfel se topesc perlutele.Se servesc la temperatura camerei eventual intr-o farfurie albastra pt.mai mult efect

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stridii din ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

epurasha2bb 1

19.04.2010, 08:37

multumesc fetelor!

marcela1979 1

19.04.2010, 09:40

epurasha2bb 1

19.04.2010, 10:08

multumesc carla, ce de furculite ti-ai luat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu branza si smantana