Souffle de broccoli cu piept de pui

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2013 | 3744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata broccoli
  • un piept de pui dezosat
  • 1 lingura unt
  • un praf de sare
  • piper proaspat macinat(dupa gust)
  • 370 g smantana
  • 3 oua
  • o mana de masline
  • 300 g cascaval ras
  • 3 linguri cu lapte
  • 5-6 fire patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souffle de broccoli cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare. Lasam pana cand carnea este bine fiarta avand grija ca din cand in cand sa indepartam spuma. Cand carnea este fiarta o scoatem pe o farfurie.


Spalam bucata de broccoli si o rupem in buchetele. Intr-un vas cu apa si sare care a ajuns la fierbere introducem buchetelele de broccoli si le tinem cateva minute (3-4).Cu ajutorul unei spatule scoatem apoi pe o farfurie buchetelele de broccoli.


Intre timp facem urmatorul amestec: amestecam jumatate din cantitatea de cascaval cu smantana, ouale si laptele. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Ungem un vas termorezistent cu unt si asezam un rand de broccoli, un rand de piept de pui, apoi iar broccoli si apoi iar pui (pe orizontala). Deasupra punem amestecul de mai sus si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de circa 20 minute, dupa care scoatem vasul, presaram restul de cascaval si patrunjelul taiat marunt, punem din loc in loc maslinele si mai dam la cuptor pentru inca 10-15 minute pana cand cascavalul se topeste .


Se poate servi atat cald cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Souffle de broccoli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

RuxyRux 1

20.12.2013, 22:05

Minunat ...de pus la favo

xana 1

20.12.2013, 22:07

Panacris 1

22.12.2013, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu cascaval la cuptor