Omleta cu legume si carne de porc

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2013 | 5397 vizualizari

 

Pe principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma" am pregatit o omleta cu... ce a ramas de la o cina delicioasa, si anume de la pulpa de porc la cuptor cu legume sotate.
Noua ne-a placut foarte tare omletica!

 

INGREDIENTE

  • 100 g carne de porc la cuptor
  • 3 linguri legume sotate
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute
  • rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume si carne de porc:

Legumele sotate si carne de porc mi-au ramas de la cina.

Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, l-am lasat sa se incalzeasca, apoi am pus legumele sotate si  bucata de carne taiata bucati.

Cand s-au incalzit putin, am pus ouale batute in care am pus sare, piper si fulgi de ardei iute. 

Am acoperit cu un capac si am lasat la foc mica pana omleta s-a copt bine.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

danakarin 1

22.02.2013, 23:28

Ai dreptate! Asa ies rtete ingenioase si originale!

Cris2711 1

23.02.2013, 00:29

buna tare

laura_n 1

28.02.2013, 15:12

nu stiu unde eram atunci de nu am vazut-o, dar sigur stiu unde mi-as dori sa fiu acum arata de mori de pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Grisine cu prosciutto si crema de branza