Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pe principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma" am pregatit o omleta cu... ce a ramas de la o cina delicioasa, si anume de la pulpa de porc la cuptor cu legume sotate.
Noua ne-a placut foarte tare omletica!
Legumele sotate si carne de porc mi-au ramas de la cina.
Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, l-am lasat sa se incalzeasca, apoi am pus legumele sotate si bucata de carne taiata bucati.
Cand s-au incalzit putin, am pus ouale batute in care am pus sare, piper si fulgi de ardei iute.
Am acoperit cu un capac si am lasat la foc mica pana omleta s-a copt bine.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult