Omleta cu loboda si sunca la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2015 | 4294 vizualizari

 

dieta Dukan faza de croaziera, zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi loboda (una verde, una rosie)
  • 3 felii sunca degresata
  • 3 oua
  • 1 lingura branza de vaci degresata
  • 1 lingura seminte de chia
  • 3 lingurite tarate de ovaz
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu loboda si sunca la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grdae.

Curatam si spalam loboda, apoi o taiem marunt si o punem intr-o tigaie antiaderenta la calit asa pe uscat, doar cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce incepa sa lase apa adaugam sunca maruntita, lasam sa se gateasca pentru 5 minute impreuna iar la final adaugam 1 lingura de branza de vaci degresata.

Asezam in tava cuptorului 3 forme din silicon de minitarte, impartim loboda calita in cele 3 forme.

Ouale le batem cu furculita intr-un bol, adaugam 1 lingura seminte de chia si 3 lingurite tarate de ovaz, apoi turnam ouale batute peste loboda si sunca in formele de silicon.

Dam tava la cuptor (180 grade) pentru 10 minute.

Servim omleta calda sau rece.

Pofta buna!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu loboda si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si sunca