Omleta cu praz

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 1663 vizualizari

 

perfecta pt mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • praz ( cat vrea fiecare )
  • cateva masline
  • branza rasa
  • salam uscat
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz:

Taiem salamul cubulete, prazul julien, maslinele le taiem, daca nu avem fara sambure.

Batem ouale impreuna cu condimentele.

Intr-o tigaie punem o lingutita de ulei si calim un pic prazul impreuna cu salamul si maslinele.

Apoi turnam peste ouale batute.

Cu ajutorul unui capac rasturnam omleta, o intoarcem invers si o lasam la foc mediu, daca este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.

Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti o rasturnam pe o farfurie si vom presara branza rasa deasupra si verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu praz-0
Omleta cu praz-1
Omleta cu praz-2
Omleta cu praz-3
Omleta cu praz-4

COMENTARII (9)

La Ancuta

La Ancuta 1

23.01.2011, 14:31

buna

mirela0911

mirela0911 1

23.01.2011, 17:23

foarte buna

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

23.01.2011, 19:19

ms fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!