Omletă cu prosciutto

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 1396 vizualizari

 

Omleta este întotdeauna o soluţie excelentă pentru un mic dejun consistent.
Şi fiindcă ne plac atât de mult brioşele, ne-am gândit să încălcăm 'regulile' şi să folosim formele acestora pentru pregătirea unei omlete cu prosciutto, cu care ne-am răsfăţat într-una din aceste dimineţi.

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 4 linguri de lapte
  • 6 felii de prosciutto
  • 2 fire de ceapă verde
  • 6 măsline
  • 2 roşii cherry
  • o mână de caşcaval tăiat cubuleţe
  • 1/4 linguriţă pătrunjel proaspăt/ uscat tocat mărunt
  • sare şi piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu prosciutto:

1. Ouăle se amestecă cu laptele. Se bat bine cu telul, se adaugă caşcavalul, sarea şi piperul.


2. Ceapa şi măslinele se taie mărunt, după care le punem peste ouă.


3. Într-o tavă de brioşe punem câte o felie de prosciutto, încercând să nu lăsăm spaţiu neacoperit (un lucru la care nu ne-am descurcat prea bine:)).


4. Luăm un polonic şi cu grijă umplem formele.


5. Deasupra punem câte o felie de roşie şi introducem tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20-25 de minute.


Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

23.02.2012, 21:40

am sosit

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:27

sisterskitchen 1

08.03.2012, 08:30

multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu bacon si miez de lapte