Omleta cu rosii si mozzarella

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 4824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g rosii
  • 125 g mozzarella
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • 8 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare si piper macinat
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si mozzarella:

Se spala rosiile, se taie in patru, se indeparteaza semintele si cotorul, iar pulpa se taie in cubulete mici. Se scurge mozzarella si se taie cubulete. 

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul si se usuca prin presare intre doua prosoape de hartie. Se indeparteaza tulpinile groase si se toaca.

Se sparg ouale si se bat bine intr-un vas cu laptele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pregatesc doua omlete, iar astfel se vor folosi la fiecare jumatate din ingrediente.

Se prajesc cubuletele de ceapa si usturoi in ulei, se adauga busuiocul si se mai prajeste putin.

Se amesteca ouale cu rosiile, iar jumatate din cantitate se toarna in tigaie. Se intinde uniform si se gateste la foc mic timp de aprox 5 minute. Se presara mozzarella si se mai gateste cateva minute.

Se scoate omleta prin alunecare pe o farfurie, se intoarce intr-o alta farfurie, iar apoi se aluneca inapoi in tigaie. Se gateste timp de 3 minute. Se mentine calda pana se prepara si cealalta jumatate.

Se poate servi si rece taiata felii subtiri alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

01.08.2010, 22:19

vreau si eu corina ,deschide uas aca vin cu sampania5 f

Corinuta 1

01.08.2010, 22:28

Vaaaaai! Stai sa pregatesc paharele si vin sa-ti deschid!

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 16:46

vreau omleta de la Corina si sampanie de la Nadina.................na, ca si rimeaza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza