Omleta cu rosii si mozzarella

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 2864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g rosii
  • 125 g mozzarella
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • 8 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare si piper macinat
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si mozzarella:

Se spala rosiile, se taie in patru, se indeparteaza semintele si cotorul, iar pulpa se taie in cubulete mici. Se scurge mozzarella si se taie cubulete.


Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul si se usuca prin presare intre doua prosoape de hartie. Se indeparteaza tulpinile groase si se toaca.


Se sparg ouale si se bat bine intr-un vas cu laptele. Se condimenteaza cu sare si piper.


Se pregatesc doua omlete, iar astfel se vor folosi la fiecare jumatate din ingrediente.


Se prajesc cubuletele de ceapa si usturoi in ulei, se adauga busuiocul si se mai prajeste putin.


Se amesteca ouale cu rosiile, iar jumatate din cantitate se toarna in tigaie. Se intinde uniform si se gateste la foc mic timp de aprox 5 minute. Se presara mozzarella si se mai gateste cateva minute.


Se scoate omleta prin alunecare pe o farfurie, se intoarce intr-o alta farfurie, iar apoi se aluneca inapoi in tigaie. Se gateste timp de 3 minute. Se mentine calda pana se prepara si cealalta jumatate.


Se poate servi si rece taiata felii subtiri alaturi de o salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

01.08.2010, 22:19

vreau si eu corina ,deschide uas aca vin cu sampania5 f

Corinuta 1

01.08.2010, 22:28

Vaaaaai! Stai sa pregatesc paharele si vin sa-ti deschid!

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 16:46

vreau omleta de la Corina si sampanie de la Nadina.................na, ca si rimeaza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Churros cu parmezan