Orez cu legume

de Kori in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2011 | 2184 vizualizari

 

Copiii mei nu mancau orezul pana nu am inceput sa-l fac combin cu diverse (legume, ciuperci etc). Asta e una din combinatiile acceptate. E bun ca si garnitura la aproape orice fel de carne.

 

INGREDIENTE

  • 300gr orez
  • 2 cepe
  • 2 ardei (unu rosu si unu verde)
  • 3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • delikat pui
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Am taiat rondele ceapa si am pus-o la calit in ulei , dupa 2 minute am adaugat ardeii taiati feliute si le-am calit pana cand ceapa a devenit sticloasa. Am adaugat rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si le-am mai calit 1 minut. Apoi am pus orezul spalat bine si scurs de apa si le-am mai calit toate inca 2-3 minute, mestecand mereu sa nu se prinda. Apoi am pus apa cam de 3 ori cat orez (adica la o cana plina de orez, se pun 3 cani pline cu apa) Am pus 1 lingura delikat de pui si sare daca mai e nevoie(se gusta) si piper. Am amestecat cu o lingura de lemn din cand in cand. Cand s-a ingrosat si a fost gata am pus patrunjelul si mararul tocate marunt, am mai dat 2-3 clocote si gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

jolygina 1

29.09.2011, 09:33

foarte bun

Lau 1

03.10.2011, 09:42

bun

susu 1

07.10.2011, 16:47

Imi place, arata putin apos precum pilaful acela romanesc facut de bunici. Nu stiu ce se intampla dar am nenumarate retete de orez, si in mod special retete din acelea chinezesti si se pare ca nu mai stiu sa fac din asta. Mi-era pofta odata de asa ceva si tot scazut bine mi-a iesit adica bob cu bob , vroiam si eu nitica zeama sa inting cu paine. O sa-l fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Terina cu branza si legume -in sfarsit, am reusit... :-)