Omleta cu slaninuta la cuptor

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 2604 vizualizari

 

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut, gatita intr-un mod sanatos si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 75 gr. slaninuta afumata/fiarta in usturoi;
  • 75 gr. cascaval;
  • sare;
  • piper;
  • 1 fir ceapa verde;
  • 1 fir usturoi verde;
  • unt (cat o nuca);
  • cimbru uscat;
  • 2 lingurite cu leustean tocat marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu slaninuta la cuptor:

Taiem bucatele slaninuta si cascavalul. Tocam marunt ceapa, usturoiul si leusteanul. 

Separat batem ouale cu un praf de sare si piper.

Intr-o tigaie punem putin unt, adaugam slaninuta, ceapa si usturoiul si le calim putin.

Adaugam ouale batute, presaram cimbru, leustean si amestecam bine.

Ungem un vas de yena cu unt si turnam amestecul obtinut anterior.

Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade timp de 15 min. Scoatem vasul, adaugam cubuletele de cascaval si dam din nou la cuptor pentru aproximativ 15 min, pana ce cascavalul incepe sa se topeasca si sa se rumeneasca usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu slaninuta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 21:03

Rocsi 1

11.05.2013, 21:09

Buna iese omleta la cuptor

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:48

Numai buna de dieta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ficatei si piept de pui