Omleta cu slaninuta la cuptor

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 654 vizualizari

 

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut, gatita intr-un mod sanatos si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 75 gr. slaninuta afumata/fiarta in usturoi;
  • 75 gr. cascaval;
  • sare;
  • piper;
  • 1 fir ceapa verde;
  • 1 fir usturoi verde;
  • unt (cat o nuca);
  • cimbru uscat;
  • 2 lingurite cu leustean tocat marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu slaninuta la cuptor:

Taiem bucatele slaninuta si cascavalul. Tocam marunt ceapa, usturoiul si leusteanul.


Separat batem ouale cu un praf de sare si piper.


Intr-o tigaie punem putin unt, adaugam slaninuta, ceapa si usturoiul si le calim putin.


Adaugam ouale batute, presaram cimbru, leustean si amestecam bine.


Ungem un vas de yena cu unt si turnam amestecul obtinut anterior.


Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade timp de 15 min. Scoatem vasul, adaugam cubuletele de cascaval si dam din nou la cuptor pentru aproximativ 15 min, pana ce cascavalul incepe sa se topeasca si sa se rumeneasca usor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu slaninuta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 21:03

Rocsi 1

11.05.2013, 21:09

Buna iese omleta la cuptor

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:48

Numai buna de dieta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac