Tarta de legume

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2012 | 4137 vizualizari

 

am fost inspirata din reteta lui ela http://www.bucataras.ro/retete/tarta-cu-legume-25490.html

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 100 g mazare(borcan)
  • 100 g telemea
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • cascaval delaco
  • 5 oua
  • 1/2 ardei gras
  • sare,piper
  • 100 g ciuperci(borcan)
  • 2 linguri faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de legume:

Cartofii se pun la fiert in coaja timp de 15-20 minute, se lasa putin la rece si se curata de coaja dupa care taiem bucatele mici. Telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mare.


Intr-un castron se pun ouale, sare, piper si se bat cu blenderul. Se adauga branza si cascavalul, ciupercile si mazarea scurse de apa, ardeiul gras taiat cubulete, ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri si cartofii cubulete. Se mixeaza totul bine. Intr-o tava punem ulei de masline, ungem foarte bine si adaugam pasta formata. Se lasa la cuptor timp de 1 ora. Inainte cu 10 minute se mai presara putin cascaval deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

30.11.2012, 19:19

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:39

Bya Ralu 1

20.03.2013, 01:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 1

ieri la 18:07

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Frantuzesti