Omleta cu spanac

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2012 | 2333 vizualizari

 

Un mic-dejun sau o cina super-rapida si super-buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 10 frunze de spanac
  • 1/4 lingurita usturoi granulat
  • 2-3 frunzulite marar
  • sare
  • 1 lingurita unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Se topeste untul intr-o tigaie antiaderenta. Spanacul se toaca marunt si se pune la calit in unt cu capac la foc mai mic. Intre timp, ouale se bat si se adauga sare, usturoi si mararul tocat. Se toarna imediat peste spanac, fara sa amestecam deloc. Punem din nou capacul. NEAPARAT!(astfel omleta e mai frageda, nu se usca) Cand vedem ca oul s-a inchegat peste tot, intoarcem omleta cu o paleta lata si mai coacem 1 minut si pe cealalata parte. Servim simpla, cu salata sau cu muraturi. E excelenta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu spanac-0
Omleta cu spanac-1

COMENTARII (22)

alinutzika

alinutzika 1

01.06.2012, 22:57

Poliana, fata cu nume frumos.....sa-mi spui daca ti-a placut dupa ce o faci. Daca iti place spanacul, cu siguranta o sa-ti placa reteta

iri_iri

iri_iri 1

01.06.2012, 22:58

ce bunatate

mamaieelena

mamaieelena 1

01.06.2012, 23:18

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!