Omleta cu spanac si seminte de dovleac

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2016 | 223 vizualizari

 



Toata lumea va serveste azi cu tot felul de bunatati. Eu am adus o omleta :P Deoarece mi-a ramas umplutura de la bomboanele de pom cu spanac ( prea putina sa o congelez), m-am gandit sa le servesc baietilor la micul dejun, o omleta cu spanac.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 125 g amestec de spanac si branza ( gasiti aici ce contine:http://www.bucataras.ro/retete/bomboane-de-pom-cu-spanac-cu-seminte-80441.html)
  • 1 ardei gras
  • 2 felii kaizer de casa
  • 1/2 fir praz
  • iaurt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac si seminte de dovleac:



Taiem ardeiul si kaizerul cubulete, iar prazul rondele. Batem ouale cu sare, piper si o lingura de iaurt. Incingem o tigaie cu putin ulei, punem kaizerul si dupa cateva minute, adaugam ardeiul si prazul. Lasam cateva minute, avand grija sa amestecam, apoi adaugam amestecul de spanac, branza de capra si seminte de dovleac. Amestecam continuu, cca. 1 minut, punem si ouale batute si lasam pe foc pana se fac ouale. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

02.01.2017, 00:20

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 02:21

Buna!

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:48

Mie imi place !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor