Omleta cu spanac si seminte de dovleac

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2016 | 345 vizualizari

 



Toata lumea va serveste azi cu tot felul de bunatati. Eu am adus o omleta :P Deoarece mi-a ramas umplutura de la bomboanele de pom cu spanac ( prea putina sa o congelez), m-am gandit sa le servesc baietilor la micul dejun, o omleta cu spanac.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 125 g amestec de spanac si branza ( gasiti aici ce contine:http://www.bucataras.ro/retete/bomboane-de-pom-cu-spanac-cu-seminte-80441.html)
  • 1 ardei gras
  • 2 felii kaizer de casa
  • 1/2 fir praz
  • iaurt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac si seminte de dovleac:



Taiem ardeiul si kaizerul cubulete, iar prazul rondele. Batem ouale cu sare, piper si o lingura de iaurt. Incingem o tigaie cu putin ulei, punem kaizerul si dupa cateva minute, adaugam ardeiul si prazul. Lasam cateva minute, avand grija sa amestecam, apoi adaugam amestecul de spanac, branza de capra si seminte de dovleac. Amestecam continuu, cca. 1 minut, punem si ouale batute si lasam pe foc pana se fac ouale. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

02.01.2017, 00:20

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 02:21

Buna!

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:48

Mie imi place !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, ciuperci si salam