Omleta cu sparanghel

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2011 | 4400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 ml lapte
  • cas taiat marunt
  • 3-4 fire sparanghel
  • sare
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sparanghel:

Incingem bine uleiul,batem ouale,adaugam laptele,casul si saram dupa gust. Punem ouale batute in tigaie si acoperim cu un capac. Dupa 2 minute adaugam sparanghelul spalat si curatat de capetele tari. Punem din nou capacul si lasam sa se faca cca 7 minute. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschetta