Omleta cu sunca crocanta si mozzarella

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2015 | 1554 vizualizari

 

Nu e nevoie de nici o prezentare pentru o omleta pentru ca sunt sigura ca toata lumea stie sa faca si toata lumea o face dupa propriile gusturi. Eu am facut o omleta cu sunca crocanta si mozzarella care e gata in doar cateva minute

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr mozzarella
  • 3-4 felii sunca Padurea Neagra
  • un pic de sare si piper
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca crocanta si mozzarella:

Batem ouale intr-un bol si adaugam mozzarella taiata bucatele si un pic de sare si piper.


Punem intr-o tigaie un pic de ulei si prajim feliile de sunca pe o parte.


Apoi le intoarcem pe cealalta parte si turnam ouale batute peste sunca.


Dupa 2-3 minute cu ajutorul unei palete, intoarcem omleta pe cealalta parte si lasam sa se prajeasca.


Si asta a fost tot!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca crocanta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:22

Vai ce m-am speriat . bine ca a intrebat Buni intai !!!

dantes 1

14.02.2015, 08:35

Buna!!!

Panacris 1

14.02.2015, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci