Omleta cu sunca presata si dovlecel

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 1171 vizualizari

 

Pentru micul dejun am preparat acesta delicioasa omleta...simplu, usor si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • putin lapte
  • o bucatica de unt
  • 1 dovlecel mic,mic
  • 1 felie de sunca presata(cca30 gr.)
  • sare
  • piper
  • 2 feliute ardei gras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca presata si dovlecel:

Prima data am curatat dovlecelul si l-am taiat feliute mai subtirele, l-am sarat un picut si l-am dat de-o parte. Apoi am taiat feliute sunca si am batut ouale cu putina sare, piper si laptele.


Intr-o tigaie de teflon am pus untul, am adaugat feliile de dovlecel, le-am prajit bine pe ambele parti, apoi am pus sunca, nu am lasat la prajit fiindca este preparata ea din start, am pus ouale peste, am prajit pe ambele parti si gata omleta pentru mic dejun. Am pus pe o farfurie intinsa si am decorat cu feliute de ardei gras.


Pofta mare.


.

 

TIPS-URI

1

se mai poate adauga brinza rasa sau parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca presata si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

babi5 1

30.07.2013, 21:05

Andreea_Caroline cu mare,mare drag ,multumesc mult de apreciere

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:50

buna

babi5 1

31.07.2013, 15:17

Multumesc Bya Ralu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pogaci cu jumari