Omleta cu sunca presata si dovlecel

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 3343 vizualizari

 

Pentru micul dejun am preparat acesta delicioasa omleta...simplu, usor si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • putin lapte
  • o bucatica de unt
  • 1 dovlecel mic,mic
  • 1 felie de sunca presata(cca30 gr.)
  • sare
  • piper
  • 2 feliute ardei gras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca presata si dovlecel:

Prima data am curatat dovlecelul si l-am taiat feliute mai subtirele, l-am sarat un picut si l-am dat de-o parte. Apoi am taiat feliute sunca si am batut ouale cu putina sare, piper si laptele.

Intr-o tigaie de teflon am pus untul, am adaugat feliile de dovlecel, le-am prajit bine pe ambele parti, apoi am pus sunca, nu am lasat la prajit fiindca este preparata ea din start, am pus ouale peste, am prajit pe ambele parti si gata omleta pentru mic dejun. Am pus pe o farfurie intinsa si am decorat cu feliute de ardei gras.

Pofta mare.

.

TIPS-URI

1

se mai poate adauga brinza rasa sau parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca presata si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

babi5 1

30.07.2013, 21:05

Andreea_Caroline cu mare,mare drag ,multumesc mult de apreciere

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:50

buna

babi5 1

31.07.2013, 15:17

Multumesc Bya Ralu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci