Omleta de duminica

de Panacris in Cook and smile, 21 Iun 2021 | 1676 vizualizari

 

Mno, duminică de duminică, savuram preparate din ouă la mic-ul dejun. De ceva vreme, mai greu ne adunăm la brunch-ul de duminică 😉că Zmeișorii și-au cam luat zborul. Dar nah azi a profitat, că măcar jumate din familie a fost prin zonă, așa  că am pus de-o omletă faină de duminică în familie! 😉

 

INGREDIENTE

  • Ouă de găină 6 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ulei de rapiță 1 lingură,
  • Bacon cca. 100 g,
  • Mușchiuleț afumat de porc cca 50g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de duminica:

Ceapa și ardeiul se curăță și taie julien. Într-o tigaie se pune uleiul de rapiță ce se pune la încins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se adaugă bacon-ul și mușhiulețul, tăiat mărunt. Se lasă la gătit cca. 5 minute la foc mediu, semiacoperit.

Ouăle se bat energic și se adaugă peste amestecul de legume, și se lsă la gătit cca. 5 minute pe o parte, apoi încă 5 minute pe partea cealaltă!

Cel mai bine e să aveți o tigaie doublet 😉 nu o să aveți bătaie de cap la întoarcrea omletei! 😉

Omleta se servește fierbinte cu pâine proaspătă și legume de sezon.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de duminica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

22.06.2021, 22:54

Perfecta a la Cris!

Rocsi 1

23.06.2021, 19:41

Buna omleta si gustoasa!

dantes 1

24.06.2021, 11:46

Gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis vulcan