Spanac cu ciuperci in sos alb

de Bya Ralu in Cook and smile, 9 Apr 2016 | 2931 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe internet, era cu smantana dar eu nu am avut asa ca am folosit lapte

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac
  • 100 g ciuperci felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • lapte sau smantana
  • 1/2 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ciuperci in sos alb:

Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute.


Cand este fiert se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie punem ceapa rosie taiata solzisori cu ulei de masline si ciuperciile felii.


Dupa cateva minute se adauga spanacul taiat cat mai marunt.


Se pune lapte cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic, punem si condimentele.


Se amesteca faina cu apa si se subtiaza, se adauga dupa circa 10 minute peste spanac,daca este prea groasa compozitia se mai adauga lapte.


Se lasa cateva minute sa fiarba.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

optional se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

10.04.2016, 21:30

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

bun

Bya Ralu 1

11.04.2016, 19:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto