Spanac cu ciuperci in sos alb

de Bya Ralu in Cook and smile, 9 Apr 2016 | 1026 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe internet, era cu smantana dar eu nu am avut asa ca am folosit lapte

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac
  • 100 g ciuperci felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • lapte sau smantana
  • 1/2 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ciuperci in sos alb:

Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute.


Cand este fiert se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie punem ceapa rosie taiata solzisori cu ulei de masline si ciuperciile felii.


Dupa cateva minute se adauga spanacul taiat cat mai marunt.


Se pune lapte cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic, punem si condimentele.


Se amesteca faina cu apa si se subtiaza, se adauga dupa circa 10 minute peste spanac,daca este prea groasa compozitia se mai adauga lapte.


Se lasa cateva minute sa fiarba.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

optional se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

10.04.2016, 21:30

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

bun

Bya Ralu 1

11.04.2016, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin