Omleta de vara cu miez de lapte Delaco

de dakris in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2012 | 2613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • 1/4 ardei
  • cateva rondele de carnat taranesc
  • 2 fire patrunjel
  • 1 lingurita ulei
  • 1 cutie miez de lapte Delaco
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de vara cu miez de lapte Delaco:

Intr-o tigaie cu strat ceramic punem 1 lingurita ulei si 5-6 rondele carnati si ii lasam sa se prajeasca un pic la foc mic, apoi adaugam ardeiul taiat felii subtiri si 1/2 rosie taiata cubulete. Lasam sa se calesca un pic legumele peste care varsam ouale batute, condimentate, dupa gust si amestecate cu patrunjelul tocat. Dupa cateva minute intoarcem omleta cu grija pe cealalta parte pentru a fi rumena pe ambele parti.


Servim cu rosie si miez de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vara cu miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:59

Bunica 1

20.08.2012, 13:27

Bya Ralu 1

21.08.2012, 10:51

buna tare omleta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen