Omleta delicatesa

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2017 | 2944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii sunca porc
  • 2 felii salam
  • 3 felii cascaval
  • 6 ciupercute potrivite
  • 3 oua
  • 4 masline fara samburi sau o mana de masline feliate
  • 1 lingura ulei
  • condimente pizza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta delicatesa:

Taiem cubulete salamul, sunca, iar ciupercile felii subtiri. Le punem la calit cu ulei. Cand sunt gata, adaugam ouale batute cu sare si condimente, lasam putin la foc mic si apoi adaugam maslinele si cascavalul (ouale trebuie sa fie inca nefacute cand vom pune cascavalul si maslinele). Daca nu ne descurcam, ne vom folosi de o farfurie intinsa sa intoarcem omleta.
Cand e gata pe ambele parti, o vom pune in farfurie si o vom orna, fie cu ketchup, fie cu piper, in functie de preferinta.
Este foarte delicioasa !
S-avem pofta !

TIPS-URI

1

ingredientele pot fi diverse, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicatesa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paparaie cu salam si cascaval