Crema de branza cu chimen

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 2714 vizualizari

 

O reteta usoara care merge perfect cand vrei sa ai ceva de uns pe paine

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de burduf
  • 100 g unt
  • 3 linguri de smantana
  • seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu chimen:

Branza se amesteca impreuna cu smantana intr-un bol.



Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu o lingura pana devine spumos si se adauga peste branza.



La sfarsit adaugam chimen dupa gust. Eu am pus chimen seminte, cine doreste poate sa il macine in masina de cafea.



Sarea nu a mai fost nevoie pentru ca branza era suficient de sarata.



Se serveste pe feliute de paine prajita, eu am servit pe rondele de bake-rolls

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

vero_closca 1

11.07.2010, 14:36

Ina 1

11.07.2010, 14:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
SUFLEU CU BROCCOLI