Omleta mexicana

de Julie in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2010 | 2387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 felii parizer
  • 2 bucati carnat picant
  • un ardei iute
  • un ardei gras
  • 3-4 ciuperci proaspete
  • sare,piper,
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta mexicana:

Cartofii curatati si spalati ii taiem si ii prajim. Ii scoatem din tigaie si ii lasam deoparte.


In 3 linguri ulei punem ciupercile taiate felii, ardeiul gras taiat fasii, carnatii rondele,parizerul cuburi si ardeiul iute ,intreg sau taiat mic.


Lasam sa se caleasca si sa scada zeama pe care si-o lasa ciupercile.


Cand sunt gata, adaugam in tigaie si cartofii prajiti , iar peste toate acestea ,ouale batute bine cu sare si piper dupa gust.


Amestecam usor de cateva ori sa se faca si oul si oprim focul.


Servim imediat cu patrunjel verde deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Julie 1

27.06.2010, 09:20

Noroc cu tine Nadina!

Julie 1

27.06.2010, 09:21

Eclerash, o portie cu omleta picanta pentru tine!

Julie 1

27.06.2010, 09:22

Laly, Mena, pentru voi se face imediat portia nr. 2

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval