Omleta "pestrita"

de merisor in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2012 | 1148 vizualizari

 

M-a obsedat o reteta pestrita toata ziua si m-am gandit sa -mi fac si ei propria reteta pestrita, dar de omleta nu de galuste by Panacris.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie gogosar
  • 1 castravecior murat
  • bacon
  • 5-6 masline verzi cu ardei
  • putina urda
  • piper
  • sare
  • marar
  • ulei de masline
  • 2 linguri apa minerala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pestrita":

Am tocat ceapa si am pus-o impreuna cu feliile de bacon la prajit cu ulei de masline, in tigaia teflonata, apoi am adaugat castraveciorul feliat, maslinele si gogosarul.


Ouale le-am batut, am adaugat apa minerala si mararul tocat si le-am pus peste amestecul din tigaie.


Urda am asezat-o pe platou si am rasturnat omleta peste ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pestrita"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 15:32

RuxyRux 1

07.08.2012, 18:32

Ce bine suna

merisor 1

08.08.2012, 18:49

Ruxy, o sa fie o moda sa impestritam retetele pe aici
Gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, ciuperci si salam