Omleta "pestrita"

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2012 | 3183 vizualizari

 

M-a obsedat o reteta pestrita toata ziua si m-am gandit sa -mi fac si ei propria reteta pestrita, dar de omleta nu de galuste by Panacris.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie gogosar
  • 1 castravecior murat
  • bacon
  • 5-6 masline verzi cu ardei
  • putina urda
  • piper
  • sare
  • marar
  • ulei de masline
  • 2 linguri apa minerala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pestrita":

Am tocat ceapa si am pus-o impreuna cu feliile de bacon la prajit cu ulei de masline, in tigaia teflonata, apoi am adaugat castraveciorul feliat, maslinele si gogosarul.

Ouale le-am batut, am adaugat apa minerala si mararul tocat si le-am pus peste amestecul din tigaie. 

Urda am asezat-o pe platou si am rasturnat omleta peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pestrita"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 15:32

RuxyRux 1

07.08.2012, 18:32

Ce bine suna

Merisor 1

08.08.2012, 18:49

Ruxy, o sa fie o moda sa impestritam retetele pe aici
Gabytza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II