Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

de Bya Ralu in Cook and smile, 18 Dec 2015 | 1041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 mozzarella
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 ceapa alba
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • cascaval delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella:

Ciuperciile se scurg de zeama si se pun la calit in ulei de masline pentru 10 minute.

Se adauga intre timp si ceapa taiata solzisori.

Albusurile se separa, se bat spuma cu un praf de sare, se adauga si galbenusurile si se mixeaza putin.

Se pun ciuperciile si mozzarella taiata felii in compozitie, se amesteca cu grija.

Intr-un vas de yena, punem putin ulei de masline, il ungem bine si punem compozitia.

Se da la cuptor pentru 20 minute.

Cand e gata se pune deasupra cascaval ras.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-0
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-1
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-2
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-3
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-4
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-5
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-6
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella-7

COMENTARII (37)

roxana_simona

roxana_simona 1

19.12.2015, 16:27

Bya Ralu

Bya Ralu 1

19.12.2015, 19:36

sebirizescu

sebirizescu 1

21.12.2015, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!