Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

de Bya Ralu in Cook and smile, 18 Dec 2015 | 1273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 mozzarella
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 ceapa alba
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • cascaval delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella:

Ciuperciile se scurg de zeama si se pun la calit in ulei de masline pentru 10 minute.


Se adauga intre timp si ceapa taiata solzisori.


Albusurile se separa, se bat spuma cu un praf de sare, se adauga si galbenusurile si se mixeaza putin.


Se pun ciuperciile si mozzarella taiata felii in compozitie, se amesteca cu grija.


Intr-un vas de yena, punem putin ulei de masline, il ungem bine si punem compozitia.


Se da la cuptor pentru 20 minute.


Cand e gata se pune deasupra cascaval ras.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

roxana_simona 1

19.12.2015, 16:27

Bya Ralu 1

19.12.2015, 19:36

sebirizescu 1

21.12.2015, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu cascaval