Omleta regala Dukan

de Heracleea in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 4493 vizualizari

 

Un aperitiv special pentru invitati deosebiti!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 dovlecel
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu sau gogosar
  • 2 catei de usturoi
  • boia iute sau dulce
  • 300 de grame de crema de branza
  • 2-3 linguri de lapte
  • o legatura mica de patrunjel sau/si marar
  • cateva fire de busuioc
  • sare si piper
  • 1 cub knorr legume diluat in putina apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta regala Dukan:

Se curata si toaca cubulete mici ardeiul gras(gogosarul), ceapa si dovleceii. Se pune cubul knorr diluat intr-o tigaie, se adauga dovleceii si ceapa, apoi se calesc legumele circa 10 minute. Adaugati si ardeiul gras(gogosarul) si continuati sa caliti inca cinci minute.


Dati deoparte si lasati sa se raceasca. Sfaramati usturoiul. Spargeti in doua vase separate ouale, 3 intr-unul 2 in celalalt. Bateti-le usor, si condimentati bine cu sare si piper. In bolul cu 3 oua batute puneti legumele calite, in celalalt usturoiul si boia. Incingeti o tigaie neaderenta. Din fiecare amestec de oua formati cate doua-trei foi de omleta. Dupa ce se rumeneste bine pe o parte puneti o farfurie deasupra tigaii si rasturnati omleta. Puneti omleta inapoi in tigaie pentru a rumeni si cealalta parte.


Asezati fiecare foaie de omleta pe o farfurie.


Bateti crema de branza pana se inmoaie, impreuna cu laptele si verdeturile toate, tocate marunt si, daca este necesar, putina sare. Asezati in straturi omletele, una cu legume, alta cu usturoi si boia (cel mai bine intr-o cratita cu pereti detasabili sau un vas de yena), iar intre omlete, crema de branza.


Dati la rece pentru doua trei ore ca sa se aseze bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta regala Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

29.05.2013, 09:33

Lau 1

30.05.2013, 21:26

place cum arata

babi5 1

27.01.2014, 18:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Omleta dukan