Omleta regala Dukan

de Heracleea in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 3028 vizualizari

 

Un aperitiv special pentru invitati deosebiti!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 dovlecel
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu sau gogosar
  • 2 catei de usturoi
  • boia iute sau dulce
  • 300 de grame de crema de branza
  • 2-3 linguri de lapte
  • o legatura mica de patrunjel sau/si marar
  • cateva fire de busuioc
  • sare si piper
  • 1 cub knorr legume diluat in putina apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta regala Dukan:

Se curata si toaca cubulete mici ardeiul gras(gogosarul), ceapa si dovleceii. Se pune cubul knorr diluat intr-o tigaie, se adauga dovleceii si ceapa, apoi se calesc legumele circa 10 minute. Adaugati si ardeiul gras(gogosarul) si continuati sa caliti inca cinci minute.


Dati deoparte si lasati sa se raceasca. Sfaramati usturoiul. Spargeti in doua vase separate ouale, 3 intr-unul 2 in celalalt. Bateti-le usor, si condimentati bine cu sare si piper. In bolul cu 3 oua batute puneti legumele calite, in celalalt usturoiul si boia. Incingeti o tigaie neaderenta. Din fiecare amestec de oua formati cate doua-trei foi de omleta. Dupa ce se rumeneste bine pe o parte puneti o farfurie deasupra tigaii si rasturnati omleta. Puneti omleta inapoi in tigaie pentru a rumeni si cealalta parte.


Asezati fiecare foaie de omleta pe o farfurie.


Bateti crema de branza pana se inmoaie, impreuna cu laptele si verdeturile toate, tocate marunt si, daca este necesar, putina sare. Asezati in straturi omletele, una cu legume, alta cu usturoi si boia (cel mai bine intr-o cratita cu pereti detasabili sau un vas de yena), iar intre omlete, crema de branza.


Dati la rece pentru doua trei ore ca sa se aseze bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta regala Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

29.05.2013, 09:33

Lau 1

30.05.2013, 21:26

place cum arata

babi5 1

27.01.2014, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Omleta dukan