Orange Cake

de RataciriCulinare in Prajituri, 15 Mar 2015 | 2081 vizualizari

 

Ce faci atunci cand ai cateva cateva linguri de faina, cateva linguri de zahar, 3 portocale si cateva oua… clatite?
Nu, mai precis faci o prajitura cu portocale :)

 

INGREDIENTE

  • 3 portocale (doua taiate felii iar una cubulete),
  • 6 oua,
  • 180 g zahar + 100 g pt caramel,
  • 180 g faina,
  • sare, coaja de portocala, esenta de vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange Cake:

Inainte sa ne apucam de pandispan caramelizam zaharul intr-o cratita cu pereti inalti si o lasam la racit pana cand caramelul se crapa de pe fundul si peretii acesteia.


Intr-un castron curat si uscat mixam cele 6 oua impreuna cu zaharul si un praf de sare aproximativ 20 de minute pana cand compozitia devine cremoasa, incorporam cu o spatula cantitatea de faina treptat, cu miscari lente de jos in sus astfel incat compozitia sa ramana aerata. Adaugam esanta de vanilie, coaja de portocala si cuburile de portocala.


Tapetam fundul si peretii cratitei cu feliile de fruct peste care turnam aluatul.


Introducem cratita in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute la 160 grade.


Costul Retetei: 10 lei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orange Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

geoline 1

15.03.2015, 23:33

super

monik80 1

16.03.2015, 08:18

mirela0911 1

26.03.2015, 11:35

Bun desert!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si portocale ( a la Motan)