Orange curd - Crema de portocale

de Angelina_Elena in Dulciuri, 21 Apr 2013 | 1953 vizualizari

 

By Miha

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de portocale proaspat stors
  • 100 g zahar
  • 80 g unt
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange curd - Crema de portocale:

Punem sucul intr-un ibric, adaugam zaharul, apoi punem vasul pe foc si amestecam pana cand acesta se dizolva(fara ca sucul sa fiarba).


Ouale se mixeaza, apoi turnam peste ele sucul cald de portocale, amestecand usor.


Punem iar ibricul pe foc mic (sau pe baie de aburi) si amestecam usor, dar continuu, pana cand incepe sa fiarba(nu trebuie sa clocoteasca) si se ingroasa.


Oprim apoi focul, adaugam untul si omogenizam.


Lasam pana se raceste, apoi dam crema la frigider.


E foarte buna si racoritoare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orange curd - Crema de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lavinia 1

22.04.2013, 09:54

E foarte bun,are o aroma deosebita si cel de lamaie la fel

diaconta 1

22.04.2013, 10:50

Excelent

Angelina_Elena 1

25.04.2013, 13:00

Va multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra