Orecchiette cu suc de vinete

de - Andreea - in Paste, 31 Oct 2015 | 2860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr pasta tip Orecchiette
  • 3 vinete
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 350 ml suc de rosii
  • busuioc proaspat
  • 1 mozzarella
  • ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orecchiette cu suc de vinete:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Le fierbem amestecand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Vinetele le spalam , indepartam extremitatile si le taiem cuburi mici . Le presaram cu sare si lasam la scurs intr-o sita .

Punem o tigaie cu ulei de masline . Calim usturoiul impreuna cu vinetele iar dupa cateva minute adaugam sucul de rosii si busuiocul . Dam la foc mic si lasam sa scada sucul pana la consistenta dorita . Potrivim de sare si piper . 

Cand sosul este gata , indepartam usturoiul . 

Cand pastele au fiert , le scurgem de paste si le adaugam in tigaia cu vinete in sos . Amestecam totul bine . 

Servim pastele presarate cu cuburi mici de mozzarella si ardei iute pentru un plus de picant . 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orecchiette cu suc de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle la tigaie, cu unt si telemea