Orecchiette cu suc de vinete

de Andreea Caroline in Paste, 31 Oct 2015 | 1218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr pasta tip Orecchiette
  • 3 vinete
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 350 ml suc de rosii
  • busuioc proaspat
  • 1 mozzarella
  • ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orecchiette cu suc de vinete:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Le fierbem amestecand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca .


Vinetele le spalam , indepartam extremitatile si le taiem cuburi mici . Le presaram cu sare si lasam la scurs intr-o sita .


Punem o tigaie cu ulei de masline . Calim usturoiul impreuna cu vinetele iar dupa cateva minute adaugam sucul de rosii si busuiocul . Dam la foc mic si lasam sa scada sucul pana la consistenta dorita . Potrivim de sare si piper .


Cand sosul este gata , indepartam usturoiul .


Cand pastele au fiert , le scurgem de paste si le adaugam in tigaia cu vinete in sos . Amestecam totul bine .


Servim pastele presarate cu cuburi mici de mozzarella si ardei iute pentru un plus de picant .


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orecchiette cu suc de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

31.10.2015, 18:36

Camelya 1

31.10.2015, 21:51

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sunculita afumata