Ravioli cu sos de smantana

de Bucataras Medi in Paste, 28 Iul 2010 | 12748 vizualizari

 

Nu sunt fan paste dar din cand in cand prepar si le mananc cu placere.........numai eu ,ca George nici sa le vada nu vrea,d-apai sa le manance...........!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g Ravioli cu branza
  • 100-150 g cascaval
  • 100 g masline
  • 3oua
  • 75 ml vin alb
  • 150-200 g smantana
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sos de smantana:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi se strecoara.Se pun intr-un vas.


Separat fierbem ouale ,tari.Dupa ce au fiert le curatam. Albusul se toaca marunt si se pune peste paste iar galbenusurile se paseaza cu ajutorul unei furculite si apoi se amesteca cu smantana, obtinandu-se astfel un sos.In acest sos se mai incorporeaza vinul,cateva picaturi zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Acest sos se adauga peste paste.Deasupra se rade cascavalul si se orneaza cu masline si patrunjel verde.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 09:54

Barbatii astia parca sunt frati,Ionix

ionix 1

29.07.2010, 10:04

sunt facuti din acelasi aluat, clar

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 10:11

si eu zic la fel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton in sos de rosii