Budinca de taitei cu kaizer si smantana

de Sidy in Paste, 20 Sep 2012 | 2074 vizualizari

 

O reteta rapida si simpla pe care sa o faceti cand va grabiti si nu aveti timp de stat pe linga ea sa o...bibiliti.Eu eram "bagata in priza" cu pusul pentru iarna si n-am avut timp sa-i dau prea mare importanta retetei, dar a iesit ceva delicios.

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fainoase -patrate
  • 400 g smantana
  • 4 oua
  • 300 g kaizer
  • 100 g mozzarella
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de taitei cu kaizer si smantana:

Pastele le fierbem in apa clocotita cu putina sare 8 minute , asa cum scrie pe ambalaj.Dupa ce au fiert , le strecuram si le dam sub un jet de apa rece.Le lasam in strecuratoare.


Pornim cuptorul la 180 de grade C.


Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le amestecam cu smantana, le asezonam( daca este prea groasa compozitia adaugam putin lapte) iar albusurile le batem spuma.


Kaizerul il taiem cubulete mici.


Amestecam in smantana cu galbenusuri kaizerul taiat apoi adaugam taiteii si ii omogenizam.La sfarsut adaugam si albusurile batute spuma.


Intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu putin pesmet punem compozitia de paste omogenizate cu kaizerul si smantana.


Deasupra radem cascavalul si mozzarella.


Dam vasul la cuptorul incalzit pentru aproximativ 30 de minute , pina face o crusta aurie deasupra.


Portionam pastele si le servim obligatoriu calde. Cine doreste mai poate adauga putina smantana.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu kaizer si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

scortisoara 1

20.09.2012, 15:45

ce buna-i!

adry88 1

20.09.2012, 21:32

like

Sidy 1

01.09.2017, 07:07

Multumesc Bucataras !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu cascaval