Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci

de Miha in Paste, 24 Mai 2010 | 3467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare
  • Pentru sos:
  • 1/2 piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci:

Despre paste am mai povestit si in o alta reteta, Tagliatelle cu sos de smantana si cascaval.

Se amesteca oul cu faina si putina sare. Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa presarata cu faina. Se ruleaza si se taie fasii, dupa care se rasfira pe masa si se lasa la uscat.

Sos:

Pieptul de pui se taie cuburi, ciupercile felii.

Pieptul de pui se prajeste usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si rosiile decojite si taiate marunt. Se fierbe la foc mic, daca mai este necesar se adauga putina apa.

Se potriveste gustul de sare si piper, iar aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat.

Se toarna sosul peste paste, se presara cu patrunjel si se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Roxana 1

24.05.2010, 19:32

mai e si pt mine?

nadina73 1

24.05.2010, 23:58

si eu ca e cu ciuperci,super 5 furcu

Miha 1

25.05.2010, 10:10

Va invit la masa pe toate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!