Budinca de zucchini

de rodicamaria in Paste, 9 Feb 2013 | 1568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste scurte
  • 1 ceapa mica
  • 2 buc zucchini (cam 500 g)
  • 125 g sunca presata
  • 80 g cascaval
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • 50 ml ulei
  • 80 ml lapte
  • 2 linguri ardei kapia de la borcan
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zucchini:

Zucchini se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa deoparte.


Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


Ouale se bat cu furculita si se amesteca cu laptele.


Sunca presata se taie cubulete.


Cascavalul se da pe razatoarea mare.


Zucchini rasi se storc in mana si se amesteca cu restul ingredientelor.


Se potriveste gustul de sare si piper.


Se unge cu ulei o tava antiaderenta ,se toarna amestecul si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra.


Se taie dupa ce s-a racorit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diaconta 1

09.02.2013, 22:11

cred ca-i foarte buna

Rocsi 1

09.02.2013, 22:35

Gustoasa budinca ta!

Cris2711 1

09.02.2013, 22:44

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu sos de smantana