Budinca de zucchini

de rodicamaria in Paste, 9 Feb 2013 | 1613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste scurte
  • 1 ceapa mica
  • 2 buc zucchini (cam 500 g)
  • 125 g sunca presata
  • 80 g cascaval
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • 50 ml ulei
  • 80 ml lapte
  • 2 linguri ardei kapia de la borcan
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zucchini:

Zucchini se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa deoparte.


Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


Ouale se bat cu furculita si se amesteca cu laptele.


Sunca presata se taie cubulete.


Cascavalul se da pe razatoarea mare.


Zucchini rasi se storc in mana si se amesteca cu restul ingredientelor.


Se potriveste gustul de sare si piper.


Se unge cu ulei o tava antiaderenta ,se toarna amestecul si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra.


Se taie dupa ce s-a racorit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diaconta 1

09.02.2013, 22:11

cred ca-i foarte buna

Rocsi 1

09.02.2013, 22:35

Gustoasa budinca ta!

Cris2711 1

09.02.2013, 22:44

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza la cuptor