Paste cu spanac

de Zamfira in Paste, 24 Noi 2012 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac
  • 300 g paste
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • 7-8 catei usturoi
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac:

Fierbem pastele in apa cu sare. Pregatim spanacul, am folosit spanac congelat. Calim faina in putin ulei de masline, adaugam spanacul tocat si laptele. Fierbem spanacul cu laptele aproximativ 5 minute, dupa care adaugam usturoiul pisat, sare si piper. Mai dam inca odata totul in clocot. Stingem focul si adaugam 2 linguri de smantana. Pastele fierte si strecurate se pun intr-un vas, iar spanacul se va turna peste paste si se va omogeniza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:29

buneeeee

Sim0na 1

25.11.2012, 16:49

trebuie sa fie tare bune..

Zamfira 1

25.11.2012, 17:17

sunt bune, pana acum nu m-am gandit la combinatia asta...merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu spanac si rosii