Pesto alla Genovese

de -Miti- in Paste, 19 Dec 2010 | 2752 vizualizari

 

Se poate congela cu succes.Serveste peste paste.Eu ca masuratoare am scris cana,de obicei folosesc cana americana,dar aici merge orice fel de cana obisnuita.Am crescut asta vara busuioc pe balcon si am avut o gramada.

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 2 cani de busuioc 
  • 1/3 cana de nuci
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 cana de ulei extra virgin
  • 1/2 cana branza parmesan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto alla Genovese:

Se amesteca toate ingredientele cu un stick blender pana se omogenizeaza.

Se lasa o ora inainte de servi si restul se poate congela in cutia de cuburi de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 12:52

divainbucatarie 1

20.12.2010, 17:51

lia maria 1

24.12.2010, 10:13

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara