Tagliatelle cu dovleac

de adnia in Paste, 10 Feb 2013 | 924 vizualizari

 

Am mai spus cat de incantata sunt de masina mea de taietei...asa ca acum o folosesc la maximum!
Astazi va prezint tagliatelle cu dovleac...o delicatesa, din punctul meu de vedere!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -2 oua
  • -1 cana pulpa de dovleac mixata bine
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovleac:

Din toate ingredientele se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. se pot folosi atat proaspete, cat si uscate. De data aceasta, eu i-am lasat la uscat si i-am pus intr-o punga de hartie, iar cand am nevoie... pastele sunt gata preparate.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adnia 1

10.02.2013, 14:57

Buni...pulpa de dovleac a fost cruda

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:36

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu dovleac sub crusta crocanta de pesmet cu bacon