Tagliatelle cu dovlecel galben

de Satisfyyourcravings in Paste, 22 Mar 2013 | 2136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle cu leurdă
  • 1/2 dovlecel galben tăiat bastonașe
  • 20 ml vin alb sec
  • 1/3 legătură pătrunjel
  • 1/3 legătură busuioc
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de ulei
  • sucul și coaja de la 1/2 lime
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel galben:

Într-un robot de bucătărie, se amestecă și toacă pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, uleiul de măsline, coaja și sucul de lime.


Pastele se fierb în apă cu multă sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.


Într-un wok se încălzește puțin ulei de măsline și se adaugă dovlecelul. Se călește 2-3 minute, se adaugă vinul și se acoperă imediat. Se lasă la gătit 3 minute. Se adaugă mixul de ierburi, se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă pastele și se mai amestecă cu grijă pentru 1 minut, până când pastele sunt complet acoperite de sos.


Se așează în farfurii și se presară parmezan deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel galben" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

22.03.2013, 20:52

Tagliatelle cu leurdă? Se gaseste asa ceva ca eu nu am mai auzit...arata senzational...si cred ca sunt o minunatie pastele astea! Azi am vazut si eu leurda in piata...imi place mult in salate...

Irina 1

26.03.2013, 10:51

Superdelicios si aratos! Iar combinatia paste, legume si sosul de ierburi...neaparat am sa incerc!

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara