Ravioli prajiti

de Andreea Caroline in Paste, 7 Iun 2016 | 1039 vizualizari

 

Un alt mod de a prepara ravioli la fel de gustos si satios :)  . O reteta simpla,rapida ce merita incercata ! 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare
  • 2 linguri parmezan ( optional )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli prajiti:

Eu am folosit ravioli umpluti cu ricotta si spanac .


Punem o craticioara cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si adaugam ravioli . II lasam la fiert 5 minute .Cand pasta este fiarta o scurgem bine de apa in care a fiert si o lasam sa se racoreasca.


Separat punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit si adaugam uleiul.


Cand uleiul este incins, asezam ravioli in tigaia unul cate unul . Cand s-au prajit pe o parte , ii intoarcem pe cealalta parte .


Scoatem ravioli pe un servet pentru a elimina uleiul in exces.


Se servesc calzi presarati cu parmezan ( optional) .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

08.06.2016, 08:02

diaconta 1

09.06.2016, 22:46

De probat

Andreea Caroline 1

11.06.2016, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat