Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

de mirela0911 in Paste, 10 Ian 2016 | 10423 vizualizari

 

In 30 de minute cina este gata. E si bun si satios!

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste fainoase (spirale)
  • 9 ciuperci champignon maricele
  • 3 lg ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
  • 400 g iaurt gras 10%
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g cascaval Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. La final se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Intre timp, ciupercile se spala, se curata si se taie feliute. Usturoiul se curata si se taie felii subtiri.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile si se lasa putin sa se caleasca. Se presara sare si piper dupa gust si se lasa la foc potrivit pana scade apa care o lasa ciupercile. Se adauga apoi iaurtul, se mai potriveste de sare daca este cazul si se pune usturoiul. Se lasa sa fiarba putin la foc mic. Se pun si pastele fainoase, se omogenizeaza bine dupa care se iau de pe foc.

Se aseaza in farfurie, se rade deasupra cascavalul si se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice forma de paste.

2

Se poate inlocui iaurtul cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu spanac si cascaval la cuptor