Budinca de paste cu branza la cuptor

de Alinutza80 in Paste, 5 Dec 2012 | 14767 vizualizari

 

Cand ai pofta de ceva dulce si nu ai prea mult timp, aceasta budinca de paste cu branza este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr branza
  • 1 pachet paste(eu am folosit penne,dar merge cu orice fel de paste)
  • 6 oua
  • 6 lg zahar(dupa gust)
  • 3 zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1/2 l lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza la cuptor:

Branza se da prin razatoarea cu gauri mari.

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa pachet.

Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza.

Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se pun intr-o cratita, peste care se pune amestecul de branza si oua.

Se baga la cuptor pentru aproximativ 15 minute, dupa care se scoate si se adauga laptele, se baga iarasi la cuptor pana se rumeneste frumos pe deasupra.

Se poate servi calda sau rece,dupa preferinta.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Alinutza80 1

05.12.2012, 20:05

Bya ralu

adry88 1

06.12.2012, 09:23

o portie vreau si eu

Alinutza80 1

06.12.2012, 21:22

Sigur Eduard_09,te servesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu pui si legume