Budinca de paste cu branza la cuptor

de Alinutza80 in Paste, 5 Dec 2012 | 11231 vizualizari

 

Cand ai pofta de ceva dulce si nu ai prea mult timp, aceasta budinca de paste cu branza este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr branza
  • 1 pachet paste(eu am folosit penne,dar merge cu orice fel de paste)
  • 6 oua
  • 6 lg zahar(dupa gust)
  • 3 zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1/2 l lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza la cuptor:

Branza se da prin razatoarea cu gauri mari.


Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa pachet.


Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza.


Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se pun intr-o cratita, peste care se pune amestecul de branza si oua.


Se baga la cuptor pentru aproximativ 15 minute, dupa care se scoate si se adauga laptele, se baga iarasi la cuptor pana se rumeneste frumos pe deasupra.


Se poate servi calda sau rece,dupa preferinta.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Alinutza80 1

05.12.2012, 20:05

Bya ralu

adry88 1

06.12.2012, 09:23

o portie vreau si eu

Alinutza80 1

06.12.2012, 21:22

Sigur Eduard_09,te servesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu cascaval