Orez cu carnita de porc la tigaie

de vero_closca in Porc, 4 Noi 2011 | 2502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc slaba
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carnita de porc la tigaie:

Se spala carnea, legumele si orezul. Carnea se usuca cu un servet si se taie cubulete. Intr-o tigaie mai adanca (wok) se pune uleiul si se adauga carnea. Se rumeneste usor, apoi se adauga ceapa, sosul de soia si ardeiul taiat marunt. Dupa cateva minute orezul spalat in mai multe ape. Se calesc putin si apoi se sting cu supa de legume, adaugand pe rand cate o ceasca. Se adauga piperul si sare (daca mai e nevoie) si se opreste focul. Se acopera pt 15 minute cu un capac ca sa infloreasca orezul.


Serveste cald, cu salata alaturi, presarat cu ceapa verde tocata marunt. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carnita de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

24.11.2011, 12:10

Bun orezul :

Dar ceva peste cand ne dai ?

Bya Ralu 1

17.01.2013, 20:22

bun bun

Rocsi 1

03.06.2013, 20:21

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru