Orez cu cascaval

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 2074 vizualizari

 

foarte bun...

 

INGREDIENTE

  • 500gr orez cu bob lung,
  • 1,5l supa,(sau 3cuburi concentrate de pui fierte in apa),
  • 100gr morcovi mici(baby carrots congelati),
  • 100gr sunca presata,
  • 15-gr cascaval ras,
  • 1ardei capia,
  • 4ciuperci proaspete,
  • 100ml ulei,
  • 1ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cascaval:

Se prepara supa in caz ca nu aveti deja gata facuta de pui.


Taiem marunt ardeiul.Ciupercile le curatam si le taiem marunt.


Punem in supa fierbinte ardeiul,ciupercile si morcovii si fierbem pana se inmoaie legumele.Strecuram si scoatem legumele pe o farfurie.


In supa ramasa punem orezul si lasam sa fiarba pana este gata.Daca nu este inca fiert orezul si nu mai este supa,adaugam putina apa,piper si vegeta.Oprim focul si lasam 10minute deoparte.Amestecam cu uleiul.


Taiem sunca cubulete si o amestecam cu legumele fierte.


Ungem un vas termorezistent cu ulei in care punem un strat de orez,apoi unul de legume cu sunca,apoi iar orez pana la terminarea ingredientelor,ultimul strat sa fie de orez care se unge cu oul batut.Dam la cuptor 30minute,scoatem si presaram cascavalul ras si mai bagam in cuptorul cu focul oprit 10minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

10.05.2011, 18:21

place mai Ela

Bunica 1

10.05.2011, 20:57

Wow, ce bunatateeee!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne