Orez cu ciuperci si carne tocata

de Panacris in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2012 | 3913 vizualizari

 

O mancarica rapida si satioasa!

 

INGREDIENTE

  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ulei din turte de masline,
  • carne tocata de vita 300 g,
  • ciuperci 300 g,
  • orez 1 cana,
  • bulion 250 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • oregano.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si carne tocata:

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste cu putin ulei si apa, intr-o tigaie wok sau una mai inalta. Cand a devenit translucida se adauga carnea tocata, amestecandu-se continu ptr a nu se forma galuste de carne, ci sa ramana bucatele marunte. Apoi se adauga ciupercile, se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, lasandu-se la foc mic acoperit cca. 5 minute. Dupa acest interval se adauga se adauga orezul si 2 cani de apa, amestecate cu bulion, lasandu-se la fiert cca. 15 minute, la foc mediu.


Se serveste feirbinte alaturi de muraturi de sexzon, in cazul nostru ardei umpluti cu varza rosie. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

portiadelumina 1

28.12.2012, 13:36

Compinaţie fericită de gusturi sănătoase

Bya Ralu 1

28.12.2012, 17:31

delicios

adry88 1

28.12.2012, 18:38

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si Gorgonzola