Sarmalute cu sos de smantana

de rena in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2013 | 1474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg.carne tocata
  • 2 cepe mari
  • o legatura de patrunjel
  • 1 cana de orez lipicios
  • 1 lingura de bulion
  • sare,piper,cimbru macinat
  • ulei
  • PT.SOS:
  • 1 lingura de unt
  • 4 linguri de smantana
  • piper alb
  • vegeta
  • 3 lingurite amidon de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu sos de smantana:

Punem intr-un castron carnea,tocam ceapa,patrunjelul ,orezul spalat.Dupa gust punem sare,piper,cimbru,bulionul, ulei .


Amestecam bine (eu nu calesc nimic le pun pe toate crude).Invelim sarmalutele si le punem la fiert.


Pt. sos :


Intr-o cratita mica punem untul sa se topeasca ,dupa ce s-a topit punem smantana amestecam bine.


Intr-un castron punem 250ml.apa si dizolvam amidonul, adaugam piperul si vegeta.


Il punem in cratita si amestecam foarte bine sa se faca o crema moale.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (6)

Bunica 1

18.11.2013, 19:34

Tare bune!

Rocsi 1

18.11.2013, 20:55

Gustoase

Bya Ralu 1

18.11.2013, 22:00

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale coapte